Privat

Plant et træ og start en ny skov i Danmark

Forestil dig et lille frø, der bliver til et stort træ.

Ved at klik-et-træ sætter du gang i etablering af nye skove- og naturområder i Danmark, til glæde og gavn for klimaet og de kommende generationer. Så snart der er samlet 3000 træer vil de blive plantet og sponsoren sikre pleje og vedligeholdelse af skoven så træerne slår rødder og  gror op for at  optage CO₂ og samtidigt gøre Danmark grønnere.

Hvordan fungerer det?

Hvordan

Sådan fungerer det

At plante træer er vigtigt – men ikke nok. Hvis træer skal gøre en forskel for vores klima og natur, skal de blive stående i mange år. Skoven skal plejes og vedligeholdes så træerene slår rødder, vokser op og optager CO2. Skovsponsor.dk etablerer nye skove på tidligere landbrugsjord, så du er garanteret at dine træer gør en betydelig forskel for klimaet.

 

Du vælger at sponsere eller at donere et eller flere træer

Du kan vælge at donere et træ og vi finder efterfølgende en sponsor, der sikrer at træet vokser op. Du kan også selv vælge at sponsere et træ og kompenserer for dit eget CO2 udslip.

Dine sponsor- eller donor- træer plantes forår eller efterår

Dit sponsor-træ plantes sammen med andre sponsor-træer. Har du doneret et træ vil en virksomhed etablere et større skov- eller naturområde med donor-træer og deres sponsorat vil sikre, at der vil være skov til evig tid.

Skoven plejes

For at sikre dine træer vokser op, følger jordejerene der plejer dit træ, en nøje beskrevet pleje proces. De første 5 år er vigtigst, men træer skal altid plejes for at sikre bedst mulig udvikling.

Skab en grønnere fremtid

Skoven vokser op så den optager og binder mere og mere CO2 til glæde og gavn for klimaet. CO2 ejerskabet tilfalder sponsor som dermed kan klimakompensere for sit CO2 udslip og bidrage til et grønnere Danmark.

Klik-et-træ og bliv træ-donor

Klik-et-træ og doner træer til  nye skove i Danmark.

Engager det danske erhvervsliv i at plante store skov- og naturområder i Danmark. Du donerer træet og vi finder en virksomhed, der vil sponsere omlægning af landbrugjord til nye danske skove- og naturområder. 

Doner 1 træ

  1 træ. Total kr. 10-

  10 kr. pr. træ

  Doner 5 træer

   5 træer. Total kr. 45,-

   9 kr. pr. træ

   Doner 10 træer

    10 træer. Total kr. 80,-

    8 kr. pr. træ

    Klik-et-træ og sponser træer til nye skove i Danmark

    Som miljøbevist dansker har du sikkert allerede sat dig mål for at nedsætte din klimaftryk. Ved at sponserer træer til planting i nye skove i Danmark tager du endnu et skridt på vejen mod at blive CO2 neutral. Vælg en af vores kompensationspakker, giv træer som gave eller vælg det antal der passer dig. Som træ-sponsor får du CO2 ejerskabet og kan neutralisere dit klimaaftryk. Du kan beregne dit klimaftryk her.

    Sponser 1 træ

    Min 230 kg CO2 i træets levetid

     1 træ. Total kr.35,-

     35 kr. pr. træ

     Sponser 5 træer

     Min. 1150 kg CO2 i træernes levetid

      5 træer. Total kr. 160,-

      32 kr. pr. træ

      Sponser 10 træer

      Min. 2.300 kg CO2 i træernes levetid

       10 træer. Total 300,-

       30 kr. pr. træ

       Din garanti

       Skovdiplom

       Som skovsponsor og træ-donor kan du tilvælge et skovdiplom, der dokumenterer det skov- eller naturareal, som du har valgt at støtte.

       Det er din garanti for, at alle processer er sket efter de gældende forskrifter for bæredygtigt skovbrug, og at du alene er sponsor for netop dit stykke danske skov.

       Alle vores skovrejsningsprojekter er kontrolleret af en statsautoriseret revisor fra Grant Thornton.