Referencer

Tag ikke kun vores ord for det

Hør hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om Skovsponsor.dk

Goodiebox

Skovsponsor.dk er glade for at annoncere et nyt samarbejde med den danske beauty-virksomhed Goodiebox. Goodiebox, som leverer en månedlig æske med skønhedsprodukter til folk i hele verden, har nemlig sat sig for at plante 200.000 træer – ét for hvert af deres medlemmer. Skovsponsor.dk har sagt ja til at hjælpe med at gøre dette til en realitet.

Træerne vil blive plantet i en skov på marginal landbrugsjord i et område mellem Herning og Silkeborg. Der er tale om et mix af tre forskellige skovmodeller, som både tager højde for CO2-optag/-lagring samt biodiversitet. Omkring 35% af skoven er eksisterende træer, mens 65% er nyplantede træer.

Projektet er en del af Goodiebox’ ambition om at blive CO2-neutral i 2023 og CO2-negativ i 2025

Læs mere her

 

Harald Nyborg

Skovsponsor.dk kan med glæde annoncere et nyt samarbejde med Harald Nyborg A/S, der forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere.

Harald Nyborg A/S ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved, på vegne af deres kunder, at plante træer i nyetablerede skove i Danmark. 

Besøg Harald Nyborg

 

Blue City

Skovsponsor kan med glæde annoncere et samarbejde med Blue City, som sælger bæredygtigt elektronik såsom smartphones, iPhones, tablets, bærbare og stationære computere, bærebare computere og spillekonsoller. I takt med at Bue City har opkøbt GreenMind, har de valgt at plante og vedligeholde mindst 1 million træer i Danmark indenfor de næste 5 år.

 

Disse træer vil blive plantet som en permanent skov så deres kunder kan besøge området, og præcis vide hvilken fantastisk biodiversitet og naturoplevelse som de har været med til at skabe. De starter med at plante et træ for hver telefon, computer og tablet de har solgt siden begge selskaber blev grundlagt, hvilket modsvarer ca. 300.000 træer. Efterfølgende vil de så plante et træ for hver enhed de sælger fremadrettet – og de vil selvfølgelig give kunderne mulighed for at plante med. Det her er et meget stort og unikt projekt og det er noget de gør sammen med deres kunder for at skabe høj positiv effekt for miljøet.

 

Måtteservice Danmark

Skovsponsor.dk kan med glæde annoncere et nyt samarbejde med MåtteService Danmark, der leverer måtter til store dele af den danske detailhandel.

Måtteservice Danmark har beslutte at plante et træ for hver ny lokation de skal levere måtter til. Med en aggressiv vækststrategi vil det blive et betydeligt antal nye træer over de næste 5 år.

Besøg Måtteservice

 

TG-Hygeine Systems ApS

Skovsponsor.dk kan gladeligt annoncere et samarbejde med TG Hygiene-Systems ApS, der levere dispensere og forbrugsartikler til sanitære rum i en abonnementsløsning.

Deres papirforbrugsartikler er bæredygtigt produceret, ligesom at de generelt tilstræber at arbejde med bæredygtige løsninger.

Derfor har TG-Hygeine Systems også valgt at vil bruge dele af deres meromsætning i 2022 på at plante træer i Danmark, og dermed tage et ekstra skridt i retningen mod bæredygtighed og klimaneutralitet.

Besøg TG-Hygeine Systems

… Og mange flere

Se også vores Skovambassadører her.